Dünyanın en büyük yanaklı kadının estetiksiz hali şoke etti


Ukraynalı genç model, estetik işlemleriyle elmacık kemiklerindeki yoğun dolgu işlemleriyle “dünyanın en büyük yanağa sahip” kadını olmak istediğini defalarca dile getirdi.

Estetiksiz halini görenlerin farkı gördüğünde dehşete düştüğü bu değişim, sosyal medyada da binlerce kez paylaşıldı.

1500 sterlinden fazla harcayarak yaptırdığı dolgular ile dünyanın en büyük dolgularına sahip olmak isteyen Pokreshchuk, aynı zamanda dudaklarını da değiştirmek istiyor.

Oldukça dolgun dudaklar için yeniden dolgu yaptırmak istediğini sıklıkla dile getiren genç kadına, birçok kişi “artık yeter” tepkisi verse de o halinden memnun görünüyor.

Yaptırdığı her işlemin ardından oldukça memnun görünen model, yüzünde yaptığı değişimlerle tüm dünyanın gündeminde.

Bu yaptığının normal olmadığını, psikolojik olarak tedavi görmesi gerektiğini söyleyen kişilere ise; kendisiyle barışık olduğunu ve vücudundaki değişimlerin tümünü isteyerek ve bilinçli yaptığına vurgu yaptı.

Eski halinin çok daha iyi olduğunu söyleyen kullanıcılar, yaşadığı değişime dair aslında ilk dolgusunu 26 yaşında yaptırdıktan sonra bunun devamının geldiğini öğrendi.

Daha koyu olan saç rengini daha açık bir sarı tonuna boyadıktan sonra botoks gibi işlemlerinin de ardından birçok güzellik işlemini büyük miktarda paralar harcadı.

Hayranlarının ne düşündüğünün dışında Anastasia, dış görünüşü konusunda kendi tercihlerini yaşayacak gibi görünüyor

Yaptığı açıklamalarda ise, birçok insana tuhaf geldiğini fakat başkalarının düşüncelerini umursamadığını belirtti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x