Partnerinizin Meme Ucuna Bakarak Aldatılıp Aldatılmadığınızı Anlayabilirsiniz!

İlişkilerimizde aldatıldığımıza dair içimize kurt düşen anlarda uygulayabileceğimiz yeni bir çözüm açıklandı. Söylenenlere göre partnerimizin meme ucuna bakarak aldatılıp aldatılmadığını anlayabiliriz. Nasıl mı? Gelin hep birlikte öğrenelim…

Kaynak: https://www.dailystar.co.uk/love-sex/…

İlişiklerimizde anlık da olsa aldatıldığımızı düşündüğümüz zamanlar olmuştur. Yapılan son açıklamalarla birlikte ise partnerinizin meme ucuna bakarak aldatılıp aldatılmadığınızı anlayabileceğinizi öğrendik.

Seks ve ilişkiler podcast’i Outlandish’de partnerinizin vücudunun farklı bölgelerine bakarak neler keşfedebileceğimiz açıklandı.

Gözlerin ruha açılan pencere olduğu, basit bir bakışla içsel duyguları ve hisleri açığa çıkardığı söylenir. Görünüşe göre, bir insanın neyin peşinde olduğunu ele veren sadece gözler değilmiş…

Podcaste katılan bir medyum aldatıldıklarından şüphelenen erkeklerden partnerlerinin fotoğrafını istediğini söyledi.

Lara Wells adlı medyum, meme ve gözlerin bağlantılı olduğunu, ve partneriniz gözlerinizin içine baksa da meme uçları bakmıyorsa yalan söylediğinin habercisi olabileceğini söyledi.

“Bu durum, beynin iki bölümünün birbirinden bağımsız çalıştığının göstergesidir.”

Medyum bir erkeğin testisleriyle ilgili de “genellikle vücuda daha yakın olurlar, bu yüzden sürekli seks yapmak istiyorlarmış gibi hissederler. Partnerinizin dalgın olduğunu düşünüyorsanız cinsel organının yönüne bakarak anlayabilirsiniz” dedi.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort